Laat nooit de angst om wat anderen van je denken, je stoppen om jezelf te zijn.
💜
Voorheen had ik dat ook altijd heel erg dat ik het vervelend vond dat mensen iets van mij vonden. Daar werd ik heel onzeker van en soms ook verdrietig. En dan probeerde ik me altijd aan te passen.
💜
Maar de afgelopen jaren heb ik geleerd dat als ik van mijzelf hou, mijzelf accepteer zoals ik ben, dat het niet uit moet maken wat een ander van mij vindt. Ik hoef mij voor een ander niet te veranderen. Ik mag gewoon mezelf zijn!
💜
Mensen vinden toch altijd wel wat. Ze hebben over het algemeen snel een oordeel klaar. Maar moet ik mij daar dan vervelend onder voelen of kies ik ervoor om dat niet te doen?
💜
Precies: dat laatste dus.
💜
Dat zijn dingen die niet van de ene op de andere dag gaan. Daar moet je jezelf in trainen. Elke keer weer proberen en op een gegeven moment lukt het je en ben je trots op jezelf. En zo elke keer weer. Mocht je er weer een keertje intrappen, dan probeer je het gewoon weer opnieuw.
💜
Cindy