Purple Reiki

Purple Reiki is een krachtige energie die helpt bij het oplossen van blokkades en (vastgelopen) energie.
Purple Reiki is niet heel bekend, maar de kracht, puurheid en snelheid zullen je verbazen.
De energie gaat direct naar de plaats in het lichaam waar de vastgelopen energie is en zal deze deblokkeren. Zowel de behandelaar als de cliënt kunnen de verandering waarnemen. 

Je ontvangt 1 afstandsinwijding en een Purple Reiki Master Symbool, die je tijdens de behandelingen kunt inzetten.

Bij de inwijding van Purple Reiki ontvang je een uitgebreide Nederlandstalige handleiding.

Het certificaat zal na de inwijding digitaal verstrekt worden.

Voor wie is de Purple Reiki inwijding geschikt?

Omdat het een krachtige energie is, is het verstandig om deze inwijding pas te ontvangen als je enige ervaring hebt met energiewerk.  Als vooreis wordt aangehouden: (Kundalini) Reiki Master. 

Hoe gebruik je Purple Reiki?

Een behandeling met Purple Reiki is veel korter dan je bij Usui Reiki gewend bent. Een behandeling van Purple Reiki duurt ongeveer 3 tot 5 minuten. Je leest in de handleiding hoe je de “paarse” energie gebruikt. 

Je kunt jezelf behandelen met de paarse energie, je kunt afstandsbehandeling sturen (Doe dit nooit ongevraagd!) en je kunt iemand hands-on een behandeling geven. 

Purple Reiki bestaat uit   1 inwijding en het Purple Reiki Master Symbool

Founder van Purple Reiki is: Ole Gabrielsen

Hoe vraag ik Purple Reiki aan?

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00.

Je kunt een mail sturen naar info@puurcindy.nl om de inwijding aan te vragen.

In de mail die je van mij krijgt, staan de betaalgegevens vermeld. Na ontvangst van jouw betaling zet ik binnen enkele werkdagen de energie voor jou klaar en stuur ik je een mail met een uitgebreide handleiding.

Na het klaarzetten van de energie heb je 21 dagen de tijd om de Purple Reiki energie op te halen. Je bepaalt zelf wanneer je dat doet.

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.

Als je de inwijdingen binnen hebt gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan krijg je van mij een mail met jouw digitale certificaat, als bewijs dat je deze energiekracht beheerst en mag overdragen aan anderen.

1 Purple reiki Afstandsinwijding 

€ 25,00

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Het is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Raadpleeg altijd een arts bij gezondheidsklachten. Afstandsbehandelingen vervangen nooit een bezoek aan een arts.

Persoonlijke Groei