Access Consciousness

Access is toegang.

Consciousness is bewustzijn.

Dus vrij vertaald is Access Consciousness: 

“Toegang tot het bewustzijn”

Het geeft je een andere kijk op het leven. Wat we niet nodig hebben, kunnen we loslaten en zo het leven creëren wat we graag willen. 

Er zijn verschillende bodyprocessen van Access Consciousness. Klik op onderstaande tabbladen om te kijken welke processen/behandelingen ik in mijn praktijk uitvoer. 

 

Alles op een rijtje

BARS®

Bewust leven in het hier en nu. Rust en ruimte in je hoofd.

De BARS® zijn maar liefst 32 punten op het hoofd waarin we alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen hebben opgeslagen.

Door middel van het nalopen van de BARS® kun je oude gedragspatronen en overtuigingen, die je niet meer dienen, oplossen. Zie het als het resetten van de harde schijf van je computer.

Heb je binnenkort examens? Dan kun je voor die tijd een BARS® sessie plannen, waardoor je rustiger door de examenperiode heen komt.

Kinderen met kenmerken van ADHD/ADD kunnen baat hebben bij BARS®.

Het minste wat je kunt ervaren, is ontspanning. Dus zeker de moeite waard!

Gun jezelf die rust en ontspanning in deze hectische tijd.

Een BARS® sessie duurt ongeveer 60 minuten. Kinderen hebben een kortere behandeling nodig.

TSS  Trifold Sequencing Systems

Herken je het dat je vroeger bij het horen van een bepaalde opmerking een vervelend gevoel kreeg? En telkens als je zo’n soort opmerking hoort, datzelfde gevoel weer naar boven komt? Door middel van dit bodyproces kun je dit van elkaar losmaken. Hoe zou het zijn als je niet meer dat nare gevoel krijgt bij het horen van die vervelende opmerking? (bijvoorbeeld als je gepest bent) 

Heb je iets schokkends meegemaakt? Of heeft een gebeurtenis uit het verleden jouw leven op z’n kop gezet en herhaalt de situatie zich keer op keer? Heb je last van geestelijk of lichamelijk trauma, vastzittende/herhalende gedachten, perfectionisme? Dan kan ik dit bodyproces aanbevelen.

De herinneringen aan die vervelende gebeurtenissen zijn in ons lichaam opgeslagen. Met dit lichaamsproces stap je uit de vicieuze cirkel.

Ook voor ondersteuning van het fysieke lichaam. Uit ervaring kan ik zeggen dat mensen die last hebben van hypermobiliteit sneller kunnen herstellen van verzwikkingen van polsen/enkels.

Per sessie ben ik ongeveer 60 minuten aan het behandelen.

 

 

MTVSS

Met dit bodyproces van Access kun je je immuunsysteem weer een BOOST geven.

Dit energetische bodyproces is onder andere in te zetten bij menstruatieklachten,  gewrichtsklachten en hormonale klachten.

Lichamelijke blokkades loslaten. 

Net als veel andere bodyprocessen van Access wordt de MTVSS ervaren als een heerlijk ontspannen behandeling.

1 behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Correcting Vision 

Dit is een mooie energetische behandeling waarbij we, zoals het woord al doet vermoeden, gaan werken aan de ogen. Het is prettig om gewoon je ogen te sluiten, zodat ik mijn handen losjes over je ogen kan leggen. Het pakt als het ware de oorzaak van het oogprobleem aan.

Je ogen laten ontspannen, zodat ze kunnen herstellen. Het zorgt voor scherp zicht en neemt ook jouw visie op het leven onder de loep. Geef je ogen wat rust.

Waar ligt de oorzaak van bepaalde oogproblemen? Het kan te maken hebben met iets wat er in je leven is wat je niet onder ogen wilt zien; waar je je ogen voor sluit. Wat wil je niet zien/op welke gebieden heb je een blinde vlek?

Doordat je bepaalde dingen niet onder ogen wilt zien, geeft dat stress in het lichaam. Dit kun je dus aanpakken door dit proces. Haal de negatieve lading eraf! 

Uiteraard kan ik geen garanties geven. Ieder lichaam werkt anders, maar er zijn mensen die ondersteuning ervaren bij sinus problemen door de correcting vision behandeling.

Tijdens het ontvangen van dit proces lig je comfortabel, met kleding aan, op de behandeltafel.

Deze heerlijke behandeling duurt ongeveer 60 minuten. 

Energetische facelift

Zowel op energetisch als op fysiek niveau een heerlijke facelift ervaren zonder dat daar een operatie aan te pas komt. Wie wil dat nou niet?

Stress verminderen in je gezicht. Het opruimen van oordelen over je lichaam. Een frissere en jongere uitstraling.

Met meer gemak in je lichaam zijn.

Door de bedenkers van Access Consciousness wordt aangegeven dat de veranderingen blijvend zijn bij het ondergaan van twintig behandelingen.

1 energetische facelift behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

60 minuten behandeling

€ 50,00

90 minuten behandeling

€ 70,00

All of live comes to me with ease, joy and glory