Gold Reiki

Door Gold Reiki kun je je afstemmen op één van de sterkste transformerende energiestralen uit het Universum.  

Bij Gold Reiki heb je 3 inwijdingen/levels/graden. Je krijgt na de inwijdingen de sterke zuiverende werking van het edelmetaal goud als energie tot je beschikking. In het Universum staat het gouden licht bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Door het gouden licht wordt het negatieve omgezet in het positieve en door haar gouden licht te laten stralen, wordt het duister opgelost.  

Ontspanning en rust

Kinderen en volwassenen met ADHD, Autisme en HSP kunnen baat hebben bij Gold Reiki behandelingen. Deze energie helpt ze om meer ontspanning en rust te ervaren in hun drukke leven.

Gold Reiki ondersteunt in het verminderen van:

  • angstige gevoelens
  • negativiteit
  • spanning
  • prikkelbaarheid

Als je het gouden licht om je heen plaatst, kan Gold Reiki je helpen om te beschermen tegen ongewenste energieën.  

Gold Reiki werkt ook heel goed bij het ondersteunen van kinderen. Vooral voor kinderen die energetisch in onbalans zijn, gevoelig zijn, moeite hebben met focus en angstig zijn, kunnen baat hebben bij Gold Reiki.

Voor wie is de Gold Reiki inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen.

Hoe gebruik je Gold Reiki?

Een behandeling met Gold Reiki is veel korter dan je bij Usui Reiki gewend bent. Een behandeling van Gold Reiki duurt ongeveer 3 tot 5 minuten. Je kunt Gold Reiki apart gebruiken (je ontvangt in de handleiding een instructie hoe je dat doet) en je kunt het combineren met Usui Reiki.

Je kunt jezelf behandelen met de gouden energie, je kunt afstandsbehandeling sturen en je kunt iemand rechtstreeks met je handen een behandeling geven.

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen:

Level 1

Na de level 1 inwijding kun je direct beginnen met het geven van behandelingen en afstandsbehandelingen. Je kunt ook planten, dieren en voorwerpen energie geven. Tussen de verschillende levels/inwijdingen zit gemiddeld 3 tot 5 dagen, afhankelijk wat je zelf aankan.

Level 2

Na zo’n 3 – 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Door deze graad worden de behandelingen nog krachtiger.

Level 3

Na ongeveer 3 – 5 dagen is de laatste graad aan de beurt. De energie wordt nog een keer versterkt en je mag vanaf nu de inwijdingen doorgeven. Vaak wordt hierna ook een manual met instructies meegestuurd zodat je dit healingsysteem ook weer door kunt geven aan anderen.

Founder van Gold Reiki is: Ole Gabrielsen

Hoe vraag ik Gold Reiki aan?

Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 35,00.

Je kunt een mail sturen naar info@puurcindy.nl om de inwijdingen aan te vragen.

In de mail die je van mij krijgt, staan de betaalgegevens vermeld. Na ontvangst van jouw betaling zet ik binnen enkele werkdagen de energie voor jou klaar en stuur ik je een mail met een uitgebreide handleiding.

Na het klaarzetten van de energie heb je 21 dagen de tijd om de Gold Reiki energie op te halen. Je bepaalt zelf wanneer je dat doet, maar houdt rekening met de tijd tussen de inwijdingen (3-5 dagen). Geef jezelf die tijd.

Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen.

Als je de inwijdingen binnen hebt gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan krijg je van mij een mail met jouw digitale certificaat, als bewijs dat je deze energiekracht beheerst en mag overdragen aan anderen.

3 gold reiki afstandsinwijdingen

€ 35,00

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Het is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Raadpleeg altijd een arts bij gezondheidsklachten. Afstandsbehandelingen vervangen nooit een bezoek aan een arts.

Persoonlijke Groei