Waarom Young Living?

Dat is een vraag die ik vaak krijg. Er zijn zo veel verschillende oliën te verkrijgen. Waarom zou ik dan specifiek Young Living kiezen? Heel simpel. Young Living biedt iets wat anderen niet bieden. Op deze pagina leg ik je uit wat er zo bijzonder is aan Young Living.

R

Seed to Seal

Een garantie dat elk proces vanaf het zaadje tot aan de verzegeling van het flesje onderworpen wordt aan een strenge kwaliteitscontrole volgens het Seed to Seal programma. Dit is een belofte die Young Living maakt aan jou als klant. 

R

Therapeutische kwaliteit of A-grade

Alleen het beste van het beste. Young Living doet geen concessies als het om kwaliteit gaat. 

R

Groot en breed assortiment

Niet alleen in enkelvoudige oliën en oliemixen, maar ook een hele lijn producten die passen in een gezonde en natuurgetrouwe levensstijl.

R

Al meer dan 25 jaar wereldleider

Gary Young (die helaas op 12 mei 2018 overleden is) begon ooit met een hobby. Eén lavendelveldje en twee hogedrukpannen die hij zelf aan elkaar gelast had om de olie te destilleren. Zijn hobby en liefde voor aromatische planten groeiden uit tot een miljardenbedrijf en het groeit na al die jaren nog steeds explosief. Dat kan alleen met topproducten die werken.

R

Eigen boerderijen

Young Living heeft als enige essential oil bedrijf zijn eigen boerderijen en partner-boerderijen die open zijn voor publiek. Je kunt dus met eigen ogen op de vele farms wereldwijd zien hoe de planten groeien, behandeld worden en gedestilleerd worden tot de beste oliën. Uniek!

R

Community

Young Living is meer dan alleen een bedrijf dat oliën verkoopt. Ze zijn zeer betrokken bij hun members en er worden wereldwijd regelmatig bijeenkomsten georganiseerd door Young Living. Ook op kleinere schaal worden er workshops en events georganiseerd door diverse distributeurs. Ik en andere Young Living enthousiastelingen helpen je graag op weg met het gebruik van de producten.

Kwaliteit hoog in het vaandel

Kwaliteit vind ik uiteraard heel belangrijk bij het gebruik van essential oils. Dit is dan ook één van de hoofdredenen dat ik voor Young Living gekozen heb. Young Living bestaat al meer dan 25 jaar en heeft als enige essential oil leverancier zijn eigen boerderijen en partner-boerderijen. Deze staan verspreid over de hele wereld.

Young Living houdt alles zelf heel goed in de smiezen met een strenge audit, zodat ze de puurheid en authenticiteit van hun essentiële oliën kunnen waarborgen. Het controleren doen ze van begin tot eind, door hun eigen unieke ‘Seed to Seal’ proces. Kort gezegd: ze bewaken de kwaliteit van zaadje tot het verzegelen van het flesje en alle stappen daartussenin. Als een olie niet voldoet aan hun hoge standaard, zal het nooit de schappen van hun warehouse halen.

Kwaliteit & puurheid is wat bij Young Living bovenaan staat. Zonder concessies te doen. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij de verbouwing van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Ze gebruiken absoluut geen inferieur gewas voor hun oliën.

Young Living Foundation

“The Young Living Foundation is committed to empowering individuals to achieve their potential and defy limitations by providing wellness and education opportunities to underserved communities.”

Young Living heeft een eigen foundation waarmee ze wereldwijd minderbedeelden ondersteunen. Iedereen kan doneren aan deze foundation en 100% van het geld dat gedoneerd wordt, gaat naar hen die het nodig hebben. Alle onkosten worden betaald door Young Living zelf.