Loslaat technieken

 EFT  Emotional Freedom Technique

Bij de EFT techniek kloppen wij op de meridianen en spreken we een zin uit waar we mee zitten/waar we geen last meer van willen hebben. Het is vooraf niet te bepalen hoe lang de behandeling duurt. Dat is per persoon en situatie verschillend. Sommige problemen kunnen met 3 kloprondes opgelost zijn en voor sommige problemen/blokkades zijn 10 of meer rondes nodig.

De EFT kan een ondersteunend onderdeel zijn van een begeleidingstraject.

Het kan zijn dat er emoties vrijkomen tijdens de EFT. Maar je bent in een veilige omgeving, dus geen probleem om het te laten gaan. Ik heb altijd een doos tissues staan. En wat is het achteraf fijn als je weer een laagje van het oude zeer hebt afgehaald en de scherpe randjes hebt verwijderd.

Ga jij voor Emotionele Vrijheid? Dat gun ik jou! Gun jij het jezelf ook? Zeker doen!

Sedona

Bij de Sedona methode begeleid ik je bij het loslaten van oude overtuigingen, angsten en andere negatieve emoties.

De Sedona kan een ondersteunend onderdeel zijn van een begeleidingstraject.

Tijdens het uitvoeren van deze techniek kan het zijn dat er emoties vrijkomen.  Deze kun je in een veilige omgeving laten gaan.

En zo laat je weer een stukje oud zeer los. Echt een hele fijne manier om met je blokkades aan de gang te gaan.

Weet je wat nou zo fijn is aan de Sedona Methode? Je hoeft aan mij niet het hele verhaal op te rakelen. Ik hoef niet te weten wat jij wilt loslaten. Als jij maar duidelijk hebt voor jezelf wat je op dat moment los wilt laten. En ik merk dat mensen dat juist heel erg fijn vinden. Dat ze niet elke keer als ze hulp bij iemand zoeken weer het hele verleden moeten vertellen.

Uiteraard mag je wel met mij delen waar je mee zit. Dat is geheel aan jou.

Jij hebt de regie!

Behandeling per uur

€ 50,00

Soms is loslaten krachtiger dan vasthouden