Dream big & step up met olie

9 jan 2021Emoties, Mindset, Olietips0 Reacties

Dromen is fijn. Dromen over hoe jij jezelf in de toekomst ziet. Wat je allemaal wil meemaken, bereiken, ervaren, leren, doen. Maar met alleen dromen kom je er niet. Het is ook echt nodig om zelf steeds een stap te zetten, zodat die dromen werkelijkheid worden. En dat is soms eng. En er zijn dan 101 excuses om het niet te doen.

Wil JIJ het ECHT? Kies er dan voor om elke dag een stap vooruit te zetten richting het verwezenlijken van jouw droom. En soms is die stap vooruit wellicht een stap terug. Zou best kunnen, maar weet dat JIJ het moet gaan doen.

Stap 1 is om bij jezelf na te gaan of die droom echt van jou is en niet van iemand anders. Is het iets wat jij echt in het diepst van je ziel wil? En waarom wil je het? Wat is je drijfveer om die droom werkelijkheid te laten worden?

Als je daar antwoord op hebt, de droom is echt van jou én je wil er nu eens echt stappen in zetten, dan kan onderstaand ritueel jou daarbij helpen. Gebruik bijvoorbeeld een maand lang alle vier de oliën achter elkaar in een ochtendritueel. Neem lekker 10 minuten de tijd voor jezelf om deze oliën aan te brengen en tot je te nemen. Moet jij eens zien wat er dan voor creatiekracht vrijkomt!

1. Build your dream

Breng een druppel Build your dream aan op je hartgebied of rond de navel (voel even welke plek jij fijn vindt). Deze olie helpt jou met het helder krijgen van jouw echte droom en geeft jou de moed en de kracht om voor die droom te gaan en dus doelen te gaan stellen. Het is tevens een ontspannende olie, zodat je in alle rust je dromen en doelen vorm kunt geven, zonder ongeduldig of gespannen te zijn.

2. Creatiekracht boosten

Breng een druppel Magnify your purpose aan op je onderbuik (net boven het schaambeen). Deze blend kan jou helpen groots te dromen en uitstelgedrag te verminderen. Het helpt jou inzien dat jij groots mag en kan dromen. Het stimuleert tevens creatiekracht in de hersenen.

 

3. Weerstand overwinnen

Breng Motivation aan op het gebied tussen navel en borstbeen. Wil je hem liever aromatisch gebruiken, gebruik hem dan in de diffuser of doe een druppel in je handen en inhaleer diep. Deze blend helpt je met het overwinnen van weerstand. Weerstand die wellicht voortkomt uit een angst voor vooruitgang of groei. Soms voel je dat je iets heel graag wil, maar je zet maar niet de stap om het werkelijkheid te laten worden. Wat zit daarachter? Kun je dat voor jezelf achterhalen? Deze blend helpt je door de weerstand heen te gaan en die stap te zetten.

 

4. Helderheid

Breng Clarity aan op je slapen of inhaleer diep vanuit de fles of gebruik via de diffuser. Deze blend zorgt ervoor dat je scherp en alert blijft en jouw droomdoel niet uit het oog verliest. Het geeft je helderheid over welke stappen te nemen en in de creatieflow te blijven.

Advies op maat?

Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Vraag een gratis 30-minutenconsult met mij aan via onderstaande knop.