Het gezicht achter PuurCindy

Zoals de naam van mijn website al doet vermoeden, heet ik Cindy. 😉

Ik heb 2 ontzettend lieve dochters en samen wonen wij sinds februari 2017 in Emmen. Oorspronkelijk kom ik uit Beverwijk en heb 11 jaar in Oss gewoond. Sinds 2006 wonen wij in Drenthe. 

Al 2x in mijn leven heb ik een burn out  gehad. Die tweede was echt nodig om eindelijk eens veranderingen aan te brengen. En mij bewust te worden wat ik al die tijd anders had kunnen doen. Ik zette mezelf altijd opzij voor een ander en vond het egoïstisch om dingen voor mezelf te doen. Mijn emmertje was voorheen altijd te vol. Doordat ik Reiki heb gedaan, allerlei bodyprocessen van Access Consciousness,  mindfulness en de essentiële oliën heb weten te implementeren in mijn/ons leven, heb ik geleerd om mijn leven meer in balans te brengen en ook zeker tijd voor mezelf te nemen. En ik zorg er nu voor dat er geen burn out meer komt!

I am not perfect, but I am always myself

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, ik hou van lezen, wandelen, mediteren en Yoga Nidra. Met heel veel plezier volg ik diverse cursussen. Ik vind het heerlijk om met Reiki/energiewerk bezig te zijn. “Spelen” met energie noem ik het zelf altijd. Hoe mooi is het om de dingen te doen waar mijn hart een sprongetje van maakt of heerlijk van gaat dansen! Ik word ook super blij en rustig van het bespelen van mijn klankschalen. Die prachtige klanken die je niet alleen hoort, maar zeker ook voelt. Mijn trots (de eerste klankschaal die ik ooit heb aangeschaft) staat hiernaast afgebeeld. 

Er zijn weer hele mooie veranderingen sinds ik in contact ben gekomen met de producten van Young Living. Daar ben ik echt heel erg dankbaar voor. Er gaat geen dag voorbij dat wij de olietjes niet inzetten. Op verschillende vlakken ondersteunen de olietjes van Young Living ons. Ook erg leuk om samen met mijn meiden DIY producten met Young Living olie te maken. 

Doordat ik weet dat het heel fijn is om je los te maken van oude gedachten en patronen omdat ik het zelf mee heb gemaakt, wil ik anderen graag helpen om dat ook te doen en een fantastisch leven te gaan leiden.

Ik vind het ontzettend fijn om ervoor te zorgen dat er meer kinderen en ouders zijn die meer zelfvertrouwen en zelfliefde hebben; dat ze stevig in hun schoenen staan en dat we samen ervoor zorgen dat de zelfredzaamheid wordt vergroot.

Dat is de basis. Als we ervoor zorgen dat het met de kids goed gaat en dat ze zichzelf leren kennen, zich veilig voelen,  zelfvertrouwen hebben en overprikkeling voorkomen, dan hebben we, als ze later zijn opgegroeid, minder volwassenen die last krijgen van een burn-out.

Ik hoop je gauw een keer te treffen in mijn praktijk. Wees welkom!

Warme groet,

Cindy