Het leven gaat niet altijd over rozen. Al lijkt het bij sommigen van de buitenkant wel. Niet iedereen laat blijken dat het soms wat minder goed gaat. Dat hoeft ook niet. De één zegt het elke keer en de ander hoor je niet. Alles is oké. Iedereen doet dat op zijn eigen manier.

Maar wil dat dan zeggen dat er geen tegenslag is? Natuurlijk niet! Voor mijn gevoel krijgt iedereen in zijn leven wel met tegenslag te maken. Misschien de één net iets meer dan de ander. Maar we hoeven geen wedstrijdje te doen wie het meeste krijgt toch? 😉

 

Wat ik zelf altijd probeer te doen, is om er sterker van te worden. Op het moment dat je dingen meemaakt, wil het niet zeggen dat het gemakkelijk is. Wat ik wel probeer te doen, is om positief te blijven denken. Er is een lichtje aan het eind van de tunnel. Je zult het me ook wel eerder hebben horen zeggen of van mij gelezen hebben: ik geloof er heilig in dat je nooit meer krijgt dan je aankunt.

Een troost in moeilijke tijden is te weten dat je dus zo sterk bent dat je dat allemaal aankunt. Dat heeft mij de afgelopen jaren er ook doorheen getrokken.

💪💪💪💪💪💪

 

 

Soms denk je van…..oh nee, niet nog meer. Maar sinds ik dit ooit heb gelezen, weet ik dat ik het aankan en dat het ooit voorbij gaat. Bepaalde dingen hoor je, maar blijven niet hangen. En moet je wat vaker horen. Tot het bij je blijft hangen en het toepast.

Terwijl ik dit zo aan het typen ben, heb ik op de achtergrond muziek aan. Ik had The voice within van Christina Aguilera aangezet en het volgende nummer kwam automatisch erachteraan. De intro zei me eigenlijk niets, maar dit is geen toeval: Skycraper van Demi Lovato. Ooit wel eens gehoord, maar nooit zo naar de tekst gekeken. Ik kreeg er ook helemaal kippenvel van terwijl ze de tekst met zoveel gevoel zong.

Nu dus wel naar de tekst gekeken. En wat een krachtige tekst. Zit je in de put en zie je het even niet zitten, denk dan aan deze woorden:

You can take everything I have

You can break everything I am

Like I’m made of glass

Like I’m made of paper

Go on and try to tear me down

I will be rising from the ground

Like a skyscraper

Laat tegenslag je niet klein maken, maar word er STERKER van!

Sterkte in de strijd. You can do it.

Liefs,

Cindy

#Tegenslag #indeput #sterkerworden #PuurCindy #positievemindset