Gold Reiki

Gold Reiki transformeert angst en negativiteit in Licht en Vreugde.

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën. Met de inwijdingen van Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, etc. reageren er heel goed op. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

Hoe gebruik je Gold Reiki?

Je kunt Gold Reiki gebruiken zoals je met Reiki al gewend was, maar ook los van elkaar is het heel goed te gebruiken. Een behandeling met Gold Reiki is vele malen korter dan een behandeling met bijvoorbeeld Usui Reiki. Een Gold Reiki behandeling duurt gemiddeld 3 tot 5 minuten.

Je kunt met Gold Reiki jezelf behandelen, een afstandbehandeling, of een gewone ‘hands-on’ behandeling geven.

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen:

Na de 1e inwijding kun je behandelingen uitvoeren, zoals je met Usui Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en anderen ook op afstand energie geven.

Na de 2e inwijding wordt jouw energie verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn.

Na de 3e inwijding waarbij de energieën wederom verhoogd worden, kun je ook anderen inwijden.

Founder: Ole Gabrielsen

Als je wilt worden ingewijd in Gold Reiki, dan kun je een e-mail sturen naar: puurcindy@outlook.com of via facebook een pb-tje sturen (https://www.facebook.com/PuurCindy1).

 

Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de e-mail. De afstandsinwijdingen van Gold Reiki bedragen € 35,00.