Bio Life Spiritual Awakening

Bio Life Spiritual Awakening is een energiesysteem welke helpt bij het oplossen van elke blokkade voor je spiritueel ontwaken, waarvoor je klaar bent om deze los te laten, ongeacht waar deze blokkade(s) mogen zijn.

 

Bio Life Spiritual Awakening functioneert als een “tune up” voor mensen, ongeacht waar ze zijn op hun levenspad. Het maakt niet uit of je aan het begin staat van een bewust spiritueel leven of al decennia op je pad van spiritueel bewustzijn bent.

 

Passion Flower Essence is opgenomen in dit energiesysteem opgenomen om je te helpen bij het gebruiken van elk zwak, of mindere geliefd, kenmerk van jezelf als een positief gunstig attribuut in je leven. 

 

Iedereen kan deze energieën accepteren en met ze werken. Er is geen voor eis om de Bio Life Spiritual Awakening inwijding te kunnen ontvangen. 

 

Founder: Mariah Windsong

 

Als je wilt worden ingewijd in Bio Life Spiritual Awakening, dan kun je een e-mail sturen naar: puurcindy@outlook.com of via facebook een pb-tje sturen (https://www.facebook.com/PuurCindy1).

 

Je ontvangt 1 afstandsinwijding, een uitgebreide Nederlandstalige handleiding, de originele Engelse handleiding en een certificaat via de e-mail.

De afstandsinwijding van Bio Life Spiritual Awakening bedraagt € 30,00.