Voorstellen

Sinds februari 2017 woon ik samen met mijn dochters in Emmen.

Enkele jaren geleden heb ik Reiki 1 gedaan en vanaf die tijd is alles in mijn leven op positieve manier gaan veranderen. Ik zette mezelf altijd opzij voor een ander en ik heb geleerd om dat meer in balans te brengen. Inmiddels heb ik Reiki 2 en 3 gedaan en ben ik in februari 2019 geslaagd voor mijn opleiding tot Reiki Therapeut.

Verder heb ik diverse bodyprocessen van Access Consciousness mogen leren. Waaronder de BARS®, TSS (Trauma) en de Energetische Facelift en onlangs (in 2019) de MTVSS (immuunsysteem).

In 2019 heb ik de cursus mindfulness voor kinderen met succes afgerond.

Doordat ik met energiewerk in aanraking ben gekomen, heb ik eindelijk mijn passie ontdekt en weet ik dat ik heel veel mensen wil helpen om zich los te maken van oude gedachten en patronen en hen te helpen om ook een fantastisch leven te gaan leiden.

Aangezien ik het niet fijn vind om stil te staan in mijn ontwikkeling, ben ik ondertussen een cursus aan het volgen voor coach voor kinderen met ADHD/ADD. Verder volg ik een 3-jarige opleiding waarbij ik werk aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik hoop je/u gauw een keer te treffen in mijn praktijk. Wees welkom!

Warme groet,

Cindy