Nieuw in mijn praktijk

Ik ben super enthousiast om te kunnen melden dat ik Reiki cursussen mag geven. Binnenkort zal ik hier meer over vermelden.

De AromaTouch™ Techniek van DoTerra is ook nieuw in mijn praktijk. Een heerlijke olie verdeel methode met een zeer ontspannende uitwerking. Uiteraard is het op dit moment wat lastig in verband met corona, maar ik ben ervan overtuigd dat we ooit weer aan de slag mogen om deze mooie techniek te laten ervaren.

Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten om deze mooie uitwisselingen te mogen delen.

Liefs,

Cindy

#Reikicursus #ReikiEmmen #Reiki1cursus #Reiki2cursus #AromaTouch #AccessBars #MTVSS #Boostjeimmuunsysteem #EnergetischeFacelift #TSS #AccessConsciousness #Metamorfosemassage #ReikiMaster #kindercoachADHD #CoachinEmmen #PuurCindy #Reikiopafstand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *